Υλικά
Για 4-6 άτομα
2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
6 αυγά
1 κρεμμύδι
Σκόρδο
Αλάτι
Ππιπέρι
Λάδι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους μαζί με τα κολοκυθάκια τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν στο σουρωτήρι για μισή ώρα.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι και ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο κοπανισμένο και σε λίγο τις μελιτζάνες με τα κολοκυθάκια στεγνωμένες με χαρτί της κουζίνας.
Προσθέτουμε τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε την ομελέτα κι από τις δύο μεριές για 4 λεπτά από την κάθε πλευρά στη μεσαία θερμοκρασία.
Πηγή: sidagi.gr