Όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο σήμερα στην Αγία Γαλήνη στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ρεθύμνης (Φωτογραφίες)

444

Με οικοδεσπότη τον Α. Ο. Αγίας Γαλήνης πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο καφέ – μπαρ Ζορμπάς στην Αγία Γαλήνη οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α και Β  Κατηγορίας, καθώς και του Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Ο Πρόεδρος του Α. Ο. Αγίας Γαλήνης κ. Μανώλης Φουντιδάκης καλωσόρισε τα μέλη της ΕΠΣΡ, αλλά και τους εκπροσώπους των σωματείων και τους ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα.

Επίσης τοποθετήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΡ, καθώς και οι εκπρόσωποι των Επιτροπών και ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των σωματείων!

Οι ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα των τοπικών πρωταθλημάτων ήταν:

Α΄ ΕΠΣΡ: Αστέρας Ρεθ., Ερμής Ζωνιανών, Τάλως Μελιδονίου, Άρης Ρεθ., Αστέρας Περάματος, Ποσειδώνας Γερανίου, Ψηλορείτης, ΕΑΠ, Σπήλι, Ασή Γωνιά, Επισκοπή 2010, Λιβάδια, ΠΑΟ Αλφάς και ΟΦ Αρμένων (σύνολο 14 ομάδες).

Β΄ ΕΠΣΡ: Φοίνικα, Φλόγα Ρουστίκων, ΑΓΟΔΑ, Αγία Γαλήνη, Λίβα, Αναγέννηση ΜΠΣΡ, Αρκάδι Αγγελιανών, Κεραυνό, Μέλαμπες, Απόλλωνα, Κάλυβο, Δόξα Πλατανέ και Γεράκια Γερανίου (σύνολο 13 ομάδες).

Στην κλήρωση του Κυπέλου υπήρχαν γκρουπ δυναμικότητας, όπου επικεφαλής των ομίλων τέθηκαν η Επισκοπή, ο Ρεθυμνιακός, ο Αστέρας Ρεθύμνου, ο Ερμής Ζωνιανών και ο Τάλως Μελιδονίου. Στα υπόλοιπα βρέθηκαν οι Άρης, Αστέρας Περ., Ποσειδώνας, Ψηλορείτης, ΕΑΠ, Σπήλι, Λιβάδια, ΠΑΟ Αλφάς, Ασή Γωνιά, Επισκοπή 2010, ΟΦ Αρμένων, Αρκάδι Αγγελιανών, Μέλαμπες, Δόξα Πλατανέ και Γεράκια Γερανίου.

Την 1η Αγωνιστή της Α΄ Κατηγορίας το Σπήλι υποδέχεται στην έδρα του την Ασή Γωνιά, ενώ ο Ψηλορείτης θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Τάλως Μελιδονίου

Την 1η Αγωνιστή της Α΄ Κατηγορίας η Αγία Γαλήνη θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Δόξα Πλατανέ, ενώ οι Μέλαμπες έχουν ρεπό. Τη 2η αγωνιστική που θα δώσουν τον πρώτους αγώνα θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους τον Απόλλωνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ