To περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής γενική συνέλευση των μετόχων τής ανώνυμης εταιρείας εμφιάλωσης και διανομής νερού με την επωνυμία “ΡΟΥΒΑΣ” για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση είχε ορισθεί για τις 23 Μαρτίου όμως τότε δεν πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας μια αναβολή 20 ημερών. Το περασμένο Σάββατο 12 Απριλίου εν τέλει συνήλθε το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης σε νόμιμη απαρτία και με πλειοψηφική απόφασή της εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα αναλαμβάνοντας νέος Πρόεδρος ο Πολύδωρας Αναστασάκης, αντιπρόεδρος η Αικατερίνη Τζιμπλοστεφανάκη και Διευθύνων Σύμβουλος ο Ιάκωβος Δρυγιαννάκης.
Ειδικότερα από τους κατόχους των 138.000 μετοχών τής εταιρείας ψήφισαν περίπου οι κάτοχοι ή εκπρόσωποι των 107.000 μετοχών. Ποσοστό πολύ υψηλό συμμετοχής για τα δεδομένα ανωνύμων πολυμετοχικών εταιρειών.
Για το νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχτηκαν οι παρακάτω 13 σύμβουλοι:
- Αναστασάκης Πολύδωρας
- Τζιμπλοστεφανάκη Αικατερίνη
- Αναστασάκης Μανώλης
- Εφραίμογλου Βασίλης
- Καψάλης Νικόλαος
- Μανιαδάκης Νικόλαος
- Σηφάκης Ιωσήφ
- Κουτουλάκης Γεώργιος
- Μανιαδάκης Μιχαήλ
- Ξημεράκη Αργυρώ
- Παπουτσάκης Ζαχαρίας
- Τιτομιχελάκης Ματθαίος
- Δρυγιαννάκης Ιάκωβος
Χθες Κυριακή συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο και συγκροτήθηκε σε σώμα.
Πρόεδρος τής εταιρείας εκλέχτηκε ο Αναστασάκης Πολύδωρας, αντιπρόεδρος εκλέχτηκε η Τζιμπλοστεφανάκη Αικατερίνη και
Διευθύνων σύμβουλος εκλέχτηκε ο Δρυγιαννάκης Ιάκωβος
ΠΗΓΗ: radiome.gr