Αν η θέα ενός πιάτου με αρακά, μαγειρεμένου στην κατσαρόλα σάς προκαλεί δυσαρέσκεια, μη βιαστείτε να τον απορρίψετε από τις διατροφικές σας συνήθειες. Πολύ πιθανόν, δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία και δοκιμάζοντάς τον εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι τον έχετε συνηθίσει, να αντιληφθείτε όχι μόνο ότι πρόκειται περί ενός παρεξηγημένου λαχανικού αλλά και ότι μπορεί, αξιοποιώντας τον δημιουργικά, να σας βοηθήσει να απογειώσετε τις μαγειρικές σας προσδίδοντάς τους βαθιά και πλούσια νοστιμιά.
Αυτές είναι μερικές εύκολες και γρήγορες συνταγές που θα σας κάνουν να δείτε τον αρακά με άλλο μάτι!
Δείτε τις συνταγές του olivemagazine.gr ΕΔΩ
Πηγή: olivemagazine.gr