ΥΛΙΚΑ
- 3-4 μπανάνες
- 6-7 κουταλιές κακάο
- 100-120 γραμμάρια γάλα καρύδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.
- Τοποθετούμε στο μπλέντερ, τις μπανάνες, το κακάο και το γάλα καρύδας και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένο μίγμα.
- Το παγωτό είναι έτοιμο. Το βάζουμε σε ένα κατάλληλο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα μέχρι να σφίξει πολύ.
Πηγή: patrisnews.com