Νηστίσιμη μερέντα

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά:

200 γρ. φουντούκια
1 ποτήρι νερό
1 βανίλια
1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
70 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:
Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.

Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιά και την βάζουμε σ΄ ένα βάζο.

Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο.

Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά.

Διατηρείται και εκτός ψυγείου.

Πηγή: panagiamegalohari.gr

Μοιραστείτε το άρθρο