ΥΛΙΚΑ:
ΜΕΙΓΜΑ
• 100 γρ κακάο άγλυκο
• 200 γρ ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκά τα θέλετε)
• 200 γρ φρυγανιά τριμμένη
• 200 γρ καρύδι χοντροκομμένο
• νερό (όσο πάρει για να γίνει μια σφιχτή ζύμη)
• κονιάκ (προαιρετικά)
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
• τρούφα ή καρύδα (την οποία μπορείτε να βάλετε και μέσα στο μείγμα) ή κακάο ή ξηροί καρποί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ανακατεύω όλα τα υλικά του μείγματος μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
• Κάνω μπαλίτσες και τις βουτάω στην τρούφα.
• Αν θέλω, βρέχω απέξω τις μπαλίτσες μου με επιπλέον κονιάκ ή νερό.
Καλή σας απόλαυση και Καλή Σαρακοστή!
Πηγή: sintagespareas.gr