Λίγος καιρός πέρασε από την τελευταία βράβευση του Ομίλου Αλμπαντάκη ως το διαμάντι της Ελληνικής οικονομίας “Diamond of the Greek economy” και μια νέα ήρθε να προστεθεί αυτή την φορά για ένα νέο brand της εταιρίας, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
“Cretan Agrelia” το οποίο απέσπασε 2 χρυσά αστέρια Superior Taste Award στον διεθνή διαγωνισμό International Taste & Quality Institute (iTQi), ένας ανεξάρτητος οργανισμός με εξειδίκευση στην αξιολόγηση, επιβράβευση και προώθηση εδεσμάτων και ποτών ανώτερης γεύσης και ποιότητας από όλο τον κόσμο.
Εδρεύει στις Βρυξέλλες και αποτελείται από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες, μέλη των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών γαστρονομικών και γευσιγνωστικών οργανισμών.
Τα ετήσια βραβεία του θεσμού εδώ και χρόνια έχουν παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση.
Με παράδοση 153 ετών στο χώρο του ελαιολάδου οι βραβεύσεις αποτελούν απόδειξη ότι η εταιρία με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον καταναλωτή , αγάπη και φροντίδα για τα προϊόντα της διατηρεί σταθερή την ποιότητα αυτών, και όταν είσαι σταθερός στην ποιότητα του ελαιολάδου που παράγεις, μιλάμε για αυθεντική γεύση αποτέλεσμα μακροχρόνιας πείρας σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνογνωσία και αγάπη για το προϊόν, αυτό το καθιστά ιδιαίτερο, ξεχωριστό και παράλληλα αναγνωρίσιμο και άξιο διακρίσεων.