Μια νέα εποχή στο χώρο της ζαχαροπλαστικής ανατέλλει στο Tsiknakis family
Μια έμπειρη ομάδα καταξιωμένων chef αποτελούμενη από τους Λαζανάκη Γιώργο, executive chef, καθηγητή της Kappa studies, Μαστρογιάννη Ηλία, chef patisserie και Νιώτη Αγελική ζαχαροπλάστη, κατέφθασε, ανέλαβε δράση και σε συνεργασία με την νέα ζαχαροπλάστη του καταστήματος Αρετή Ιακωβάκη δημιούργησαν γλυκές απολαύσεις και μας προ(σ)καλούν να τις απολαύσουμε.
Με γνώμονα τα αγνά υλικά, σεβασμό στην παράδοση αλλά και μεράκι και πρωτοτυπία παρουσίασαν μια ολοκληρωμένη σειρά γλυκών από λαχταριστά banoffee, αέρινες mousse, υπέροχες τούρτες αλλά και αγαπημένα σε όλους σιροπιαστά.
Η Tsiknakis family μπαίνει δυναμικά στο γευστικό παιχνίδι του γλυκού αλλά και του φρέσκου παγωτού από κατσικίσιο γάλα παραγωγής της ετοιμάζοντας νέες εκπλήξεις γευστικών εμπειριών που θα απογειώσουν το καλοκαίρι μας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ