Για τα μπισκότα κανέλας θα χρειαστείτε
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1/4 κ.γ. σόδα
- 2 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. γαρύφαλλο
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- 1 φλιτζ. λάδι
- 1/2 φλιτζ. χυμό πορτοκάλι
- 1 πορτοκάλι (μόνο το ξύσμα του)
Εκτέλεση
- Χτυπάτε στο μίξερ για λίγο το λάδι,τη ζάχαρη και το χυμό.
- Προσθέτετε το αλεύρι με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμωνέτε.
- Θα χρειαστεί να προσθέσετε ακόμη λίγο αλεύρι.
- Κάνετε μπισκοτάκια σε διάφορα σχέδια με κορνέ ή κουπ-πατ και ψήνετε στους 170C βαθμούς στις αντιστάσεις για 15 λεπτά περίπου.
Πηγή: daddy-cool.gr