Υλικά:
Για το κιμά
700 γρ κιμά ανάμικτο
1 αυγό
1 μπαγιάτικο ψωμάκι ή 2 φέτες ψωμί ξερό τριμμένα στο μούλτι
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1/2 φλιτζάνι γάλα
3 κ.σ ελαιόλαδο
1 κ.γλ μπέκιν
1 κ.γλ κύμινο
1 κ.γλ ρίγανη
½ ματσάκι μαϊντανό λίγο θυμάρι
Αλάτι πιπέρι
Κασέρι σε μπαστουνάκια για τη γέμιση (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ 10 λεπτά, βάζουμε τον κιμά 1 ώρα τουλάχιστον στο ψυγείο.
Πλάθουμε μπιφτέκια, βάζουμε σε κάθε μπιφτέκι ένα κομματάκι κασέρι, τα κλίνουμε καλά και τα τοποθετούμε σε ταψί με ελάχιστο λάδι, ή σε λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Πηγή: zzcook.blogspot.gr