ΥΛΙΚΑ
1 κιλό µπακαλιάρο
2 κρεµµύδια
1 µατσάκι µαϊντανό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό ντοµάτες
1 κιλό πατάτες
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια ψιλοκοµµένα µε το λάδι και προσθέτουµε τις ντοµάτες αλεσµένες, τον µαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Όταν πάρουν µερικές βράσεις ρίχνουµε στην κατσαρόλα τις πατάτες και αφού µισοψηθούν ρίχνουµε και τον µπακαλιάρο ξαλµυρισµένο και σιγοψήνουµε περίπου 15 λεπτά της ώρας.
Πηγή: incrediblecrete.gr