Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μοσχάρι με μανιτάρια

07/10/2022
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Γεμιστά
0
SHARES
Share on Facebook

Συστατικά

1 κιλό Χτένι μόσχου

500 γρ. Μανιτάρια πλευρώτους

2 Κρεμμύδια

2 Καρότα

2 Κλωνάρια

Σέλερι

2 Ντομάτες

1 κ.σ.Πάστα ντομάτας

350 mL Ημίγλυκο κόκκινο κρασί

2 κ.σ. Ελαιόλαδο

2 κύβους MAGGI Ζωμός Βοδινό

Εκτέλεση

Βήμα 1

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε με 2 κ.σ ελαιόλαδο τα χοντροκομμένα τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν.

Βήμα 2

Στη συνέχεια προσθέστε το σέλερι και το καρότο χοντροκομμένα.

Βήμα 3

Χαμηλώστε στη μέση την ένταση της εστίας και συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.

Βήμα 4

Ρίξτε μέσα την πάστα τομάτας και όταν αρχίσει να ‘’πιάνει’’ στον πάτο της κατσαρόλας σβήστε με το κρασί. Αφήστε για 5 λεπτά και βάλτε τις τομάτες χοντροκομμένες

Βήμα 5

Παράλληλα σε ένα τηγάνι και σε δυνατή φωτιά σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο το μοσχάρι (καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια περίπου 4 εκατοστών) σε δόσεις (για να μην πέφτει η θερμοκρασία του τηγανιού) μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα και μεταφέρετε απευθείας στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.

Βήμα 6

Όταν έχετε πλέον σοτάρει το μοσχάρι προσθέστε νερό στην κατσαρόλα μέχρι να σκεπαστεί το κρέας, ρίξτε τους κύβους βοδινού MAGGI και χαμηλώστε την εστία.

Βήμα 7

Μαγειρέψτε για 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Βήμα 8

Τέλος, αποσύρετε το κρέας από την κατσαρόλα και στραγγίξτε τη σάλτσα από τα λαχανικά. Επαναφέρετε στη κατσαρόλα το μοσχάρι μαζί με τη σάλτσα του.

Βήμα 9

Τοποθετήστε προσεχτικά στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και αν χρειαστεί συμπληρώστε ελάχιστο νερό. Μαγειρέψτε με καπάκι για ακόμη 10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα μανιτάρια και σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.

Πηγή: maggicooking.gr

Previous Post

Γιουβαρλάκια Κοκκινιστά

Next Post

Σαρικόπιτες με μέλι

Next Post
Γεμιστά

Σαρικόπιτες με μέλι

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ