Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μοσχάρι κρασάτο στην κατσαρόλα

14/10/2023
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες και καρότα
0
SHARES
Share on Facebook

Μια φανταστική και εξαιρετικά εύκολη συνταγή με μοσχάρι θα βρεις παρακάτω που το φτιάχνω κρασάτο στην κατσαρόλα. Το λατρεύει ο άντρας μου και αν το φτιάξω και με πατάτες τηγανιτές το καταβροχθίζουν και τα παιδιά μου. Η διαδικασία μαγειρικής είναι πολύ απλή καθώς το μόνο που κάνεις αφού έχεις ετοιμάσει τα υλικά είναι να τα βάλεις όλα μαζί στην κατσαρόλα και να βράσεις για περίπου δύο ώρες. Ετοιμάζεις το συνοδευτικό σου και φτιάχνεις και την σαλάτα σου και έχεις έτοιμο ένα εξαιρετικά γευστικό και πλήρες δείπνο για να το απολαύσεις.

Υλικά

1 κιλό ψαχνό από μοσχάρι (κιλότο)

5 φλιτζάνια του καφέ νερό

2 φλιτζάνια του καφέ λάδι

1 φλιτζάνι του καφέ κρασί αρετσίνωτο

1/2 φλιτζάνι ξύδι

αλάτι, πιπέρι

1 κεφάλι σκόρδο

Λίγα μικρά κρεμμύδια

Διαδικασία

Βήμα 1

Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας.

Βήμα 2

Το βάζουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το νερό, το λάδι, το κρασί, το ξύδι, τα κρεμμύδια, το αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο.

Βήμα 3

Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει επί 2 ώρες στο Νο 1 της κουζίνας, χωρίς να το ανοίξουμε καθόλου.

Βήμα 4

Όταν βράσει, το βγάζουμε, το αφήνουμε να κρυώσει, το κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε, συνοδεύοντάς το με πατάτες τηγανητές, πουρέ, αρακά κλπ.

Σημείωση: Η συνταγή είναι Κεφαλλονίτικη και την έμαθα από τη γιαγιά μου. Όλη της η επιτυχία βρίσκεται στη χαμηλή θερμοκρασία της φωτιάς και στο μη άνοιγμα της κατσαρόλας.

Πηγή: miam.gr

Previous Post

Αυγά με στάκα

Next Post

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα

Next Post
Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες και καρότα

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κρέμα

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ