Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μοσχάρι κατσαρόλας με μανιτάρια 

06/01/2021
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μπύρα
0
SHARES
Share on Facebook

Υλικά

600 gr. μοσχάρι για κατσαρόλα

500 gr. μανιτάρια λευκά ή champignon

2 κρεμμύδια ξερά

3 σκελίδες σκόρδο

1 μεγάλο καρότο

3 μεγάλες ντομάτες σφιχτές

1600 ml. ζωμό βοδινού

100 ml. ελαιόλαδο

1½ κουταλάκι του γλυκού αλεύρι και επιπλέον για το κρέας

1 κουταλάκι του γλυκού garam masala (μείγμα μπαχαρικών)

1 κουταλιά της σούπας, κοφτή πάπρικα γλυκιά

1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

150 gr. γιαούρτι στραγγιστό

Οδηγίες

Κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και το καρότο.
Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες αφαιρώντας τους σπόρους, αφού πρώτα τις ξεφλουδίσουμε.
Κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια.
Αλευρώνουμε καλά το κρέας και το τινάζουμε για να φύγει το περιττό αλεύρι.
Σε μια βαθιά, πλατιά κατσαρόλα με χοντρό πάτο ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί πάρα πολύ καλά.
Τοποθετούμε το κρεας μέσα στην κατσαρόλα και το σωτάρουμε πολύ καλά μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σωτάρουμε 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το καρότο, πασπαλίζουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι.

Σωτάρουμε και πάλι τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν.

Προσθέτουμε τον ζωμό ζεστό, τις ντομάτες, τα μπαχαρικά, την ζάχαρη και το αλάτι.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει το φαγητό 2-3 βράσεις και κατόπιν χαμηλώνουμε και σιγοβράζουμε 1½ ώρα.

Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί στην σάλτσα.

Βράζουμε 5 λεπτά ακόμη και σερβίρουμε!

Συνοδεύουμε με επιπλέον γιαούρτι και ζεστό, τραγανό ψωμί!

Πηγή: funkycook.gr

Previous Post

Σνίτσελ χοιρινό αλα κρέμ στο φούρνο με μανιτάρια

Next Post

Μοσχαράκι κοκκινιστό με μπύρα

Next Post
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μπύρα

Μοσχαράκι κοκκινιστό με μπύρα

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ