ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι
1 ντοματοχυμο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμενο
1 ξυλάκι κανέλας
3 κόκκοι μπαχάρι
1/2 ποτηράκι κρασί
Αλατοπίπερο
1 πακέτο κριθαράκι μεσαίο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί !
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κριθαράκι και αφήνουμε να βράσει !
Μόλις γίνει σουρώνουμε το ζουμί , προσθέτουμε καυτό νερό κι άλλο αλάτι και βράζουμε εκεί μέσα το κριθαράκι !
Η Συνταγή είναι από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.