ΥΛΙΚΑ
4 μήλα
4 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας κανέλλα
3 κουταλιές σούπας βούτυρο
2 πακέτα σφολιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε με μικρά τετράγωνα κομμάτια τα μήλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και την κανέλλα και τα ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε καλά το βούτυρο και τα ρίχνουμε μέσα.
Τα ανακατεύουμε έως ότου μελώσουν.
Κόβουμε ορθογώνια κομμάτια την σφολιάτα (εξαρτάται πόσο μικρά ή μεγάλα τα θέλουμε), γεμίζουμε, κλείνουμε και όταν τα τελειώσουμε όλα τα αραδιάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Αλείφουμε από πάνω με λίγο αβγό, για να πάρει ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα και είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!
Πηγή: mothersblog.gr