ΥΛΙΚΑ
* 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
* 1 πακέτο cream crakers (αν προτιμάτε σικάλεως)
* Ζάχαρη άχνη
* Κανέλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
Τοποθετούμε σ’ ένα μικρό ορθογώνιο ταψάκι ή τάπερ 1 στρώση κράκερς (υπολογίστε περίπου 6-8 κράκερς).
Βάζουμε τη μισή δόση σαντιγί. Στρώνουμε άλλη μια σειρά κράκερς και από πάνω την υπόλοιπη σαντιγί.
Τρίβουμε από πάνω 4 – 5 κράκερς και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την φυτική κρέμα γάλακτος με γάλα καρύδας, θα χρειαστεί περισσότερη ζάχαρη άχνη στο χτύπημα, αλλά η γεύση ξεφεύγει πολύ!
Πηγή: myrizeiglykiamanoula.blogspot.gr