Ο λόγος για την απολαυστική pizza του Μεσαρίτη Γρηγόρη Καρτεράκη, η οποία βαθμολογήθηκε με 9,2 από τους πιο απαιτητικούς κριτές – γευσιγνώστες, κατατάσσοντας το “ROSIE’S PIZZERIA” στην 5η θέση των καλύτερων πιτσαριών στη Μασαχουσέτη
Μια μόνο μπουκιά ήταν αρκετή για να βγει η καλύτερη pizza σε ολόκληρη τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ!
Ο λόγος για την απολαυστική pizza του Μεσαρίτη Γρηγόρη Καρτεράκη, η οποία βαθμολογήθηκε με 9,2 από τους πιο απαιτητικούς κριτές – γευσιγνώστες, κατατάσσοντας το “ROSIE’S PIZZERIA” στην 5η θέση των καλύτερων πιτσαριών στη Μασαχουσέτη.
Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, “Καλό Μεσημέρι”, η ποιότητα των υλικών, το κρητικό ελαιόλαδο που αποτελεί αδιαμφισβήτητο συστατικό αλλά και η μαεστρία στο άνοιγμα της ζύμης είναι τα μυστικά για τη συνταγή της …. επιτυχίας!
Πηγή: neakriti.gr