Της Βαγγελιώς Τρουλινάκη*
Με πολύ μεγάλη συγκίνηση σήμερα 25η Μαρτίου οι κάτοικοι του χωριού Σίβα γιορτάσαμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Εθνική μας εορτή.
Αιτία ήταν και η παρουσία και συμμετοχή των μικρών μαθητών του Δημοτικού μας σχολείου και των άξιων δασκάλων τους στην παρέλαση που ακολούθησε.
Όλοι οι χωριανοί ευχαριστηθήκαμε και συγκινηθήκαμε εξ αιτίας της παρέλασης που ακολούθησε μετά την δοξολογία και την κατάθεση στεφάνων, στην πλατεία του χωριού, ΓΕΓΟΝΟΣ πρωτόγνωρο για την μικρή μας κοινότητα, από τους μαθητές του σχολείου μας.
Χίλια μπράβο και ευχαριστίες στους μαθητές και ιδιαίτερα στους δασκάλους τους που πραγματοποίησαν αυτή την τελετή και σε όποιον άλλο βοήθησε .
Τέτοιες πράξεις είναι αξιέπαινες και τονωτικές ενέσεις για την μικρή μας κοινωνία.
Και εύχομαι και οι γονείς των μικρότερων παιδιών να στηρίξουν τη διατήρηση και συνέχιση του σχολείου μας , από το οποίο αποφοίτησαν πολλοί επιστήμονες και όχι μόνο.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
* Η κ. Τρουλινάκη Βαγγελιώ είναι συνταξιούχος Φιλόλογος