Μετά από δύο χρόνια σκληρής ομαδικής δουλειάς και υψηλής δημιουργικότητας, η Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών συμμετείχε ως εκθέτης στην έκθεση Detrop 2019 – 2, 3 και 4 Μαρτίου – με επιδείξεις κρεοτεχνίας, οστεογλυπτικής, κρεογλυπτικής, ξηράς ωρίμανσης, γευστικές δοκιμές, παρουσίαση βιτρίνας.
Οι Hellenic Artisan Butchers – Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών τράβηξαν την προσοχή και τον θαυμασμό των παρευρισκομένων με τις δημιουργίες σε παρασκευάσματα κρέατος που θύμιζαν κοσμήματα σε βιτρίνα.
Τα υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης μέλη της εν λόγω Λέσχης παρουσίασαν μια διαφορετική προσέγγιση στο κρέας!
Μέσα από ένα σύνολο ζωντανών επιδείξεων που άφησαν κυριολεκτικά άφωνο το σύνολο των επισκεπτών της Έκθεσης που δημιουργούσε μεγάλο συνωστισμό γύρο από το Περίπτερο τους για να τους παρακολουθήσει.
Όπως μας δήλωσε το Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Hellenic Artisan Butchers συντοπίτης μας κ. Χουστουλάκης Δημήτρης «ο Κρεοτέχνης είναι η εξέλιξη του κρεοπώλη».
Ανά τους αιώνες, όλα τα επαγγέλματα εξελίχθηκαν και συνεχίζουν να εξελίσσονται. Έτσι και στην περίπτωση αυτών των κρεοπωλών, δεν πουλάνε, απλά, κρέας.
Είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους και το πάνε ένα βήμα παραπέρα.
Κάθε κομμάτι κρέατος, μπορεί να γίνει “καμβάς” για δημιουργία μοναδικών προϊόντων κρέατος, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση τους, καθώς το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να κάνετε, είναι να το μαγειρέψετε, ακολουθώντας τις οδηγίες τους και πάνω απ’ όλα είναι πεντανόστιμα!
140 επίλεκτοι Κρεοτέχνες, από κάθε γωνιά της Ελλάδας δώσαμε ραντεβού στις 2,3 και 4 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, και παρουσιάσαμε στους επισκέπτες της έκθεσης ένα Meat Show, το οποίο σίγουρα αλλάζει πλέον τον τρόπο. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Detrop.»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ