Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

 Μανιτάρια κλέφτικο στη λαδόκολλα με σως μουστάρδας

14/04/2023
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Μαγειρίτσα αυγολέμονο, με νεωτερικές πινελιές
0
SHARES
Share on Facebook

Μερίδες: 6-8

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 50-55 λεπτά

Φυλάσσουμε τα μανιτάρια σε δοχείο τροφίμων στο ψυγείο για 3 μέρες.

Υλικά

6 κ.σ. απαλή μουστάρδα Hellmann’s

20 ml λευκό κρασί

ξύσμα & χυμό από 1 λεμόνι

3 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή 1 κ.γλ. ξερή

3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γλ. ξερό

2 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες

2 ξερό κρεμμύδι, σε μικρά κομμάτια

2 πράσινες πιπεριές, σε μικρά κομμάτια

500 γρ. λευκά μανιτάρια, ολόκληρα

500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους, ολόκληρα

250 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα στη μέση

200 γρ. κασέρι, κομμένο σε κύβους ή άλλο τυρί της επιλογής μας

ελαιόλαδο

αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Σε ένα μπολ βάζουμε 5 κ.σ. ελαιόλαδο, την Απαλή μουστάρδα Hellmann’s, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, το θυμάρι, το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.

2) Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα διάφορα μανιτάρια περιχύνουμε με την σως μουστάρδας και ανακατεύουμε πολύ καλά να καλυφθούν ομοιόμορφα.

3) Σε 6 φύλλα λαδόκολλας μοιράζουμε τα μανιτάρια και στα 3 από τα 6 προσθέτουμε το κασέρι. Κλείνουμε την λαδόκολλα καλά σαν πουγκί και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.

4) Ψήνουμε σε πολύ καλά προθερμασμένο φούρνο στους 190 °C στον αέρα για 40-45 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί απο τον φούρνο ανοίγουμε τα πουγκια και ψήνουμε για ακόμη 10 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά τους και να πάρουν χρώμα.

5) Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε με τη λαδόκολλα και λίγη παραπάνω Απαλή μουστάρδα Hellmann’s.

Πηγή: madameginger.com

Previous Post

Αρνί ή κατσίκι: Ποιες οι διαφορές τους και πoιο είναι πιο υγιεινό

Next Post

Τραγανά μπισκότα με μέλι και ταχίνι

Next Post
Μαγειρίτσα αυγολέμονο, με νεωτερικές πινελιές

Τραγανά μπισκότα με μέλι και ταχίνι

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ