Υλικά συνταγής για μακαρόνια με φέτα
500 γραμμ. τοματίνια
200 γραμμ. φέτα
λάδι
αλάτι, πιπέρι,
250 γραμμ. ζυμαρικά
1 σκελίδα σκόρδο
λίγα φρέσκα φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση συνταγής για μακαρόνια με φέτα
Ξεκινάμε τη συνταγή μας βάζοντας σε ένα πυρέξ τα τοματίνια, προσθέτουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι και στο κέντρο βάζουμε τη φέτα.
Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά μας.
Μόλις βγάλουμε τη φέτα με τα ντοματίνια από το φούρνο προσθέτουμε το τριμμένο σκόρδο και τα χοντροκομμένα φύλλα βασιλικού, λιώνουμε με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας.
Και, ναι, η μακαρονάδα μας είναι έτοιμη!
Πηγή: iefimerida.gr