Συστατικά
1 1/4 του φλιτζανιού μπισκότα ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη τριμμένα (Τύπου Graham)
3 κ.σ. φρουκτόζη
3 κ.σ. μαργαρίνη
1 ασπράδι αυγό
1-2 φύλλα ζελατίνες με άρωμα Lime χωρίς ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού βραστό νερό
240 γρ. σαντιγί χωρίς λιπαρά
2 γιαουρτάκια 0%
Το ξύσμα από 1 Lime
Τρόπος μαγειρέματος
1 Για την τάρτα: Ανακάτεψε στο μίξερ τα τριμμένα μπισκότα, τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη
2 Πρόσθσε και το ασπράδι και χτύπησε μέχρι να γίνουν ένα
3 Πίεσε την ζύμη σε μια φόρμα και ψήσε για 10 λεπτά σε φούρνο στους 200oC. Άφησε να κρυώσει καλά
4 Σε ένα μεγάλο μπολ λιώσε τη ζελατίνη στο ζεστό νερό
5 Πρόσθεσε το γιαούρτι και το ξύσμα Lime και χτύπησε καλά με ένα σύρμα
6 Πρόσθεσε και την σαντιγί ανακατεύοντας απαλά με ξύλινη κουτάλα να μην χάσει τον όγκο της
7 Άπλωσε την κρέμα πάνω από την τάρτα και άφησε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες
Πηγή: newsit.gr/tlife.gr