Συστατικά
2 ποτήρια από το εσωτερικό των ροδιών(ξινά κ όχι γλυκά ρόδια)
2 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια τσικουδιά
ένα ξύλο κανέλας
Μέθοδος Εκτέλεσης
Καθαρίζουμε τα ρόδια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα
Μετά ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη,το τσίπουρο και την κανέλα
Βράζουμε ακριβώς 2 λεπτά(για να πετύχουμε το όμορφο κόκκινο χρώμα αλλιώς θα μας σκουρύνει
Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας κ αφήνουμε πάνω την κατσαρόλα για 24 ώρες σκεπασμένη με το καπάκι της
Την άλλη μέρα σουρώνουμε και μοιράζουμε το λικέρ μας σε όμορφα μπουκάλια Εις υγείαν!
Πηγή: akispetretzikis.com – Φωτογραφία: arttable.gr