Υλικά
Για 4-6 άτομα
800 γραμμάρια νερό
800 γραμμάρια ζάχαρη
1 μπουκετάκι αρμπαρόριζα
800 γραμμάρια τσίπουρο (ή ρακή)
Εκτέλεση
Για αρχή ρίχνουμε το μπουκετάκι αρμπαρόριζας μαζί με το τσίπουρο, τη ζάχαρη, νερό σε ένα γυάλινο βάζο και τα αφήνουμε για 30 ημέρες στο ψυγείο.
Αυτό το κάνουμε για να τραβήξει τη γεύση του τζίντζερ το ποτό μας.
Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος.
Βγάζομε από το ποτό το τζίντζερ και απολαμβάνουμε!
Βράζουμε το πρώτο μείγμα μαζί με το δεύτερο για 10 λεπτά, το σουρώνουμε και το μοιράζουμε σε μπουκάλια.
Πηγή: sidagi.gr