Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κύκλος Κλειστών Σεμιναρίων για το λάδι στη Μεσαρά από τον Βασίλη Φραντζολά

19/01/2019
in ΑΓΡΟΤΙΚΑ
0
Κύκλος Κλειστών Σεμιναρίων για το λάδι στη Μεσαρά από τον Βασίλη Φραντζολά
0
SHARES
Share on Facebook

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόμπιας , σε συνεργασία και με άλλους συλλόγους της περιοχής μας, αρχίζει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Φραντζολά με ένα κλειστό 8ωρο Σεμινάριο, αυστηρά για 50 θέσεις, το οποίο θα διεξαχθεί αμέσως μόλις συμπληρωθούν, οπότε όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βιαστούν.

Ο Β.Φραντζολάς είναι M.sc food policy,univercity of london και πιστοποιημένος δοκιμαστής και Σύμβουλος ποιότητας Ελαιολάδου.

Δηλώσεις συμμετοχής με sms στο 6976 869867.Τιμή 15 ευρώ

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

Τα Χημικά κριτήρια (οξύτ., Κ, υπερ/δια) – Πρακτική σημασία τους

Τα οργανοληπτικά κριτήρια ποιότητος – Η μεγάλη σημασία τους

Τι είναι οι πολυφαινόλες και πως επηρεάζουν το ελαιόλαδο;

Καλλιεργητικές πρακτικές εδάφους – Ακαλλιέργεια ή καλλιέργεια;

Κλαδέματα, βασικές αρχές – Λίγο ή πολύ; Κάθε πότε; επιπτώσεις

Αρδεύσεις – Γιατί να αρδεύουμε και πόσο ωφελούν;

Λιπάνσεις – Όλες οι βασικές αρχές για σωστή λίπανση

Υπέρπυκνες φυτεύσεις – Πόσο αποδοτικές είναι;

Πώς και πότε συγκεντρώνει ο καρπός ελαιόλαδο;

Υπολογισμός του αποδοτικότερου χρόνου συλλογής των καρπών

Σύγχρονοι τρόποι συλλογής των καρπών –
Μηχανοποίηση συλλογής

Σημασία άμεσης μεταφοράς & ελαιοποίησης των καρπών

Δοκιμή 5 ελαττωματικών δείγματων ελαιολάδων και οργανοληπτική δοκιμή, αξιολόγηση και κριτική 12 βραβευμένων, prime ελαιολάδων από την Ελλάδα, την Ιταλία και Ισπανία.

Η οργανοληπτική αξιολόγηση των ελαιολάδων

Τι είναι η οσμή και η γεύση – Πως ενεργοποιούνται

Τα θετικά χαρακτηριστικά – Φρουτώδες / Πικρό / Πικάντικο

Τα ελαττώματα και που οφείλεται το καθένα

Περιγραφή της δοκιμασίας ελαιολάδου με αργή κατάποση

Εκπαίδευση στα πλέον κοινά ελαττώματα με δοκιμές δειγμάτων από ελαττωματικά ελαιόλαδα

Δοκιμή 12 υψηλής ποιότητος, βραβευμένων ελαιολάδων από διάφορες χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κροατία)

Σχολιασμός / Οργανοληπτική αξιολόγηση / Βαθμολόγηση όλων των δειγμάτων

Previous Post

Η ενδυνάμωση του ρόλου της αυτοδιοίκησης προαπαιτούμενο για την ανάταξη της χώρας     

Next Post

Αγία Παρασκευή Αμαρίου: Το χωριό των αιωνόβιων!

Next Post
Αγία Παρασκευή Αμαρίου: Το χωριό των αιωνόβιων!

Αγία Παρασκευή Αμαρίου: Το χωριό των αιωνόβιων!

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ