Τι θα χρειαστείτε
1 πακέτο μακαρόνια κατά προτίμηση κοχύλια, βίδες ή πένες
2 κουτιά τόνο σε κονσέρβα
1 1/2-2 κεσεδάκια γιαούρτι(κατά προτίμηση με κρεμώδη υφή το γιαούρτι)
4-5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
4 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι κονσέρβας
μισή πιπεριά
Αλάτι, πιπέρι
Τι θα κάνετε:
Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν με λίγο αλάτι. Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, τον τόνο, το καλαμπόκι, την πιπεριά κομμένη σε πολύ πολύ μικρά κομματάκια, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια τα ανακατεύετε όλα μαζί και τα ρίχνετε στα μακαρόνια αφού πρώτα τα έχετε σουρώσει και τα έχετε αφήσει να κρυώσουν. Τέλος τα αφήνετε στο ψυγείο για δύο ώρες προτού τα σερβίρετε.
Πηγή: sintagespareas.gr