Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σήμερα Καθαρά Δευτέρα (3/3) σε ντιζελομηχανή του εργοστασίου της ΔΕΗ στον Αθερινόλακκο Σητείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε έκρηξη πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, λόγω της φύσης του εργοστασίου και των εύφλεκτων καυσίμων που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία του.
Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8:00 το πρωί, με την Πυροσβεστική από Ηράκλειο και Λασίθι να τίθεται σε συναγερμό.
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβεστικά οχήματα με το αντίστοιχο προσωπικό από τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η φωτιά βρίσκεται πλέον σε ύφεση και ενδέχεται να μη χρειαστεί να επιχειρήσουν όλες οι δυνάμεις που έχουν κινητοποιηθεί.
Πηγή: neakriti.gr