Δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν όλοι όσοι ήταν στην περιοχή των Βιγλιών και του Τράχηλα κοντά στο λιμάνι της Κισάμου προχθες Τετάρτη.
Ο καιρός ήταν απόλυτα ήρεμος και οι αγροτικές εργασίες σε θερμοκήπια της περιοχής σε πλήρη εξέλιξη.
Ξαφνικά εμφανίζονται δύο ανεμοστρόβιλοι. Ο ένας έμεινε στην θάλασσα, αλλά ο άλλος κινήθηκε στην στεριά περνώντας πάνω από το θερμοκήπιο του Γιάννη Κουρτάκη στο οποίο προκάλεσε μεγάλες ζημιές τόσο στην υποδομή όσο και στην φυτική παραγωγή.
Η δύναμη του αέρα ήταν τόσο μεγάλη που ανετράπη και νταλίκα η οποία βρισκόταν εκεί προκειμένου να φορτωθούν κηπευτικά!
Ο άτυχος αγρότης ο οποίος έχει υποστεί ζημιές και άλλες φορές, δηλώνει απογοητευμένος καθώς , όπως τονίζει, «η προστασία των παραγωγών από τον ΕΛΓΑ θεωρείται μηδενική ως ανύπαρκτη αφού οι απαιτήσεις για πληρωμή αποζημιώσεων είναι απροσπέλαστες.»
Πηγή: flashnews.gr