Υλικά
2 φλιτζάνια γάλα
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 αυγά
1 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Για τη γέμιση
6 μπανάνες
Πάστα σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν χυλός.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε λίγο βούτυρο και όταν ζεσταθεί ρίχνετε 3 κουταλιές για κάθε κρέπα.
Όταν γίνει από τη μια πλευρά γυρνάτε και ψήνετε και από την άλλη. Όταν τελειώσει ο χυλός αλείφετε τις κρέπες με πάστα σοκολάτας και απλώνετε κομματάκια μπανάνας τις διπλώνετε και είναι έτοιμες.
Πηγή: jenny.gr