Υλικά
1 κιλό περίπου αλεύρι μαλακό
600 γραμμ. βούτυρο φρέσκο
80 γραμμ. ζάχαρη άχνη
80 γραμμ. κονιάκ
200 γραμμ. αμύγδαλα αξεφλούδιστα
Για το πασπάλισμα
100 γραμμ. ανθόνερο
1 κιλό ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάτε το βούτυρο πολύ καλά.
Προσθέτετε τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα αμύγδαλα.
Τέλος ρίχνετε το αλεύρι και ζυμώνετε. Η ζύμη δεν είναι κανονική.
Τους πλάθετε και τους τοποθετείτε σε ταψί επάνω σε λαδόκολλα.
Τους ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι που να ροδίσουν ελάχιστα.
Όταν τους βγάλετε από το φούρνο τους ραντίζετε με το ανθόνερο, και τους πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
Τους αφήνετε να κρυώσουν τελείως και τους τοποθετείτε σε πιατέλα.
Πηγή: mills.gr