Υλικά
1 κιλό περίπου αλεύρι μαλακό
600 γραμ. βούτυρο φρέσκο
80 γραμ. ζάχαρη άχνη
80 γραμ. κονιάκ
200 γραμ. αμύγδαλα αξεφλούδιστα
Για το πασπάλισμα
100 γραμ. ανθόνερο
1 κιλό ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάτε το βούτυρο πολύ καλά.
Προσθέτετε τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα αμύγδαλα.
Τέλος ρίχνετε το αλεύρι και ζυμώνετε. Η ζύμη να είναι κανονική.
Τους πλάθετε και τους τοποθετείτε σε ταψί επάνω σε λαδόκολλα.
Τους ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι που να ροδίσουν ελάχιστα.
Όταν τους βγάλετε από το φούρνο τους ραντίζετε με το ανθόνερο, και τους πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.
Τους αφήνετε να κρυώσουν τελείως και τους τοποθετείτε σε πιατέλα.
Πηγή: mills.gr