ΥΛΙΚΑ
1 κουνέλι
1 ποτήρι λευκό κρασί
Λίγο δενδρολίβανο
3-4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε το κουνέλι σε μερίδες, πλύνετε και τοποθετήστε μέσα σε μπολ με κρασί, ψιλοκομμένο σκόρδο, δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
Αφήστε το στο κρασί για μερικές ώρες.
Στη συνέχεια, στραγγίξτε, αλευρώστε και τηγανίστε για λίγο από τις δύο πλευρές σε καυτό ελαιόλαδο.
Πηγή: incrediblecrete.gr