Υλικά
1 κοτόπουλο, γύρω στα 1.200 γρ., κομμένο σε κομμάτια
Αλάτι
Για την μαρινάδα
1 κουταλιά σούπας λεβάντα τριμμένη στο χέρι
2-3 κλαδάκια λεμονοθύμαρο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές σούπας μέλι
Ξύσμα και χυμό 1 λεμονιού
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας και μαρινάρουμε το κοτόπουλο.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ταψί και ψήνουμε για 40-45 λεπτά.
Σερβίρεται ζεστό με πατάτες τηγανιτές ή με άγριο ρύζι!
Καλή σας απόλαυση!
Πηγή: arolithos.com