ΥΛΙΚΑ
– Λεπτοκομμένα και ήδη ψημένα φιλέτα από κοτόπουλο
– 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
– 1 ½ κούπα marinara sauce
– 4 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
– μαύρο πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βάζετε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό ταψάκι και ρίχνετε από πάνω τη ρίγανη και τη sauce.
Μετά ρίχνετε την παρμεζάνα και το ψήνετε για 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Ρίξτε από πάνω όσο πιπέρι θέλετε για την κατάλληλη γεύση και γαρνίρετε με ανάμεικτα λαχανικά με vinaigrette.
Πηγή: mothersblog.gr