Υλικά
4 κολοκύθια
4 αβγά
ένα κρεμμύδι μέτριο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι.
Μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα κολοκυθάκια. Ανακατεύουμε τακτικά και αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους.
Χτυπάμε τα αβγά (εγώ η τεμπέλα τα χτυπάω στο σέικερ) και τα ρίχνουμε κι αυτά στο τηγάνι.
Την ομελέτα μπορούμε είτε να τη γυρίσουμε όταν ψηθεί από τη μία πλευρά, είτε να την κάνουμε κουταλάτη, δηλαδή να την ανακατεύουμε αντί να τη γυρίσουμε.