ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
2 και 1/2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 κουταλάκι γλυκού μπέϊκιν
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 φλιτζάνι τσαγιού σταφίδες
1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
1 κουταλάκια κανελλογαρύφαλα
ξύσμα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τ’ αυγά, προσθέτουμε το λάδι λίγο – λίγο, το μπέικιν, το αλεύρι, τις σταφίδες, τα κανελλογαρύφαλλα, το ξύσμα πορτοκαλιού και το γάλα. Χτυπάμε λίγο ακόμα.
Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα μέχρι τη μέση της φόρμας και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20′.
Πηγή: incrediblecrete.gr