Υλικά:
1/5 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φέτα ψωμί
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 αυγά
αλεύρι για το τηγάνισμα
ελαιόλαδο
λίγο ξίδι
αλάτι
πιπέρι
Πως να το φτιάξετε :
Παίρνουμε το Ψωμί το μουσκεύουμε ( το στύβουμε για να μην έχει νερά) και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια
Στην συνέχεια βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά με τα αυγά, το ψωμί, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Για να γίνουν νόστιμοι, πρέπει να παιδευτούμε να τους ζυμώσουμε, όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά.
Αν θέλουμε κατά τη διάρκεια του ζυμώματος, πλένουμε τα χέρια μας που και που για να πάρει υγρασία το μείγμα.
Στην συνέχεια πλάθουμε τον κιμά σε μικρά κεφτεδάκια
Βάζουμε σε ένα πιάτο αλεύρι και τα αλευρώνουμε
Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε μπόλικο λάδι.
Με το που βάλουμε τον κεφτέ, το λάδι πρέπει να καίει και μόλις πάρει κρούστα το χαμηλώνουμε στο ένα για να σιγοψηθούν.
Όποτε χρειάζεται τους γυρίζουμε.
Όταν βγάλουμε τους κεφτέδες καλό είναι να τους βάλουμε πάνω σε ένα χαρτί κουζίνας για να μαζέψει το περιττό λάδι
Καλή όρεξη!
Πηγή: pamebolta.gr