ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές ρακή
1 κουταλάκι αλάτι
1 ποτήρι νερό
Αλεύρι όσο πάρει (περίπου ένα κιλό)
Για τη γέμιση
300γρ μυζήθρα ή μείγμα από μυζήθρα και ανθότυρο
3-4 αυγά
2 κουταλιές ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε σφικτή ζύμη με τα παραπάνω υλικά.
Ετοιμάζουμε και τη γέμιση.
Ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε κομματάκια στρογγυλά, τα μισά σε μέγεθος πιάτου τσαγιού και τα άλλα μισά σε μέγεθος πιάτου καφέ.
Τοποθετούμε το μικρό πάνω στο μεγάλο για να είναι ο πάτος πιο στέρεος.
Βάζουμε λίγη γέμιση πάνω στο μικρό φύλλο και τραβάμε από όλες τις πλευρές να μισοσκεπαστει όπως τα καλλιτσούνια.
Τα τηγανίζουμε σε πολύ ελαιόλαδο χωρίς να τα γυρίσουμε από τη άλλη πλευρά.
Τα σερβίρουμε πασπαλισμένα με ζάχαρη.
Πηγή: gym-palaioch.chan.sch.gr