Υλικά
1 κιλό κάστανα βρασμένα
3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
2 κ.σ. γάλα εβαπορέ
1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. λιωμένη κουβερτούρα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα κάστανα και τα πολτοποιούμε στο μούλτι. Ανακατεύουμε το πολτό κάστανου με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μετά σχηματίζουμε μπαλάκια με τα χέρια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα (λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων).
Τα ακουμπάμε σε πλατύ ταψάκι και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα.