ΥΛΙΚΑ
17 καλαμάρια ολόκληρα καθαρισμένα
1 κουταλιά σούπας ρίγανη
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
1 κουταλιά σούπας πάπρικα
αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα καλαμάρια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Βάζουμε τη σχάρα να ζεσταθεί στα κάρβουνα.
Βουτάμε μισό λεμόνι σε λίγο ελαιόλαδο και αλείφουμε τη σχάρα. Βάζουμε τα καλαμάρια στη σχάρα και τα ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα, το αλάτι και τη ρίγανη.
Πηγή: trome.gr