Λίγες ημέρες αφ’ ότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την ληστεία σε περίπτερο στο Γιόφυρο, βρέθηκε να «πρωταγωνιστεί» σε καταδίωξη στους δρόμους του Ηρακλείου, με τον ίδιο να οδηγεί σε κατάσταση μέθης. Ο 30χρονος κρητικός, πατέρας τεσσάρων παιδιών, από χωριό του Ηρακλείου, περιγράφεται από αστυνομικές πηγές ως «κινούμενη βόμβα».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, όμως δεν σταμάτησε σε σήμα. Στη διάρκεια καταδίωξης που ακολούθησε, ο 30χρονος έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα. Το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Μπεντεβή οπότε και το εγκατέλειψε, με τον ίδιο να διαφεύγει με τα πόδια. Τελικά, οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν, τον εντόπισαν λίγο αργότερα σε ένα καφενείο οπότε και τον συνέλαβαν.
Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες είχε συλληφθεί ως ο δράστης ληστείας σε περίπτερο στην περιοχή του Γιόφυρου. Ο 30χρονος αναγκάστηκε να παραδοθεί καθώς αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου είχαν τακτοποιήσει τα στοιχεία του και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψη του.
Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ότι είχε κάνει χρήση ουσιών με αποτέλεσμα να μην έχει συναίσθηση των πράξεων του. Είχε ισχυριστεί ακόμα ότι δεν κρατούσε μαχαίρι αλλά μία ασημένια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Μετά την απολογία του είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.
Πηγή: cretalive.gr