Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο, όταν 53χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής έπεσε από ύψος στα Ενετικά Τείχη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα.
Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάνει γρήγορα στο σημείο. Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετέφεραν τον τραυματία στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή εάν υπήρχε κάποια άλλη αιτία που οδήγησε στην πτώση του άτυχου άνδρα ο οποίος φαίνεται να είναι περίπου 50 ετών.
Πηγή: neakriti.gr