Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, όταν ένας 62χρονος άνδρας που είχε μεταβεί για ψάρεμα στον βόρειο λιμενοβραχίονα, έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το ατύχημα σημειώθηκε πάνω στον τσιμεντένιο κυματοθραύστη, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – ο άνδρας φέρεται να έπεσε από το σημείο στο οποίο καθόταν την ώρα που ψάρευε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Περαστικοί που βρίσκονταν στο σημείο και είδαν τι συνέβη, ειδοποίησαν άμεσα το Λιμενικό, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε πολύ γρήγορα.
Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο τραυματίας διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), καθώς λόγω του μεγάλου ύψους από το οποίο έπεσε, εκτιμάται ότι φέρει σοβαρά τραύματα.
Το Λιμεναρχείο Ηρακλείου διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Πηγή: cretalive.gr