Όταν οι φωτογραφίες του δασκάλου Χρίστου Κωνσταντινίδης περιγράφουν ένα θέμα, τα λόγια είναι περιττά.
Η αποτύπωση που έκανε στο θέμα «Ηράκλειο τη νύχτα και από ψηλά», είναι εντυπωσιακή…
Δείτε τις φωτογραφίες και θα συμφωνήσετε!
Όταν οι φωτογραφίες του δασκάλου Χρίστου Κωνσταντινίδης περιγράφουν ένα θέμα, τα λόγια είναι περιττά.
Η αποτύπωση που έκανε στο θέμα «Ηράκλειο τη νύχτα και από ψηλά», είναι εντυπωσιακή…
Δείτε τις φωτογραφίες και θα συμφωνήσετε!
Υλικά συνταγής:
500 γραμμ. φρέσκιες φράουλες
170 γραμμ. ζάχαρη
170 γραμμ. νερό
1/4 κ.γλ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Tips:
Όταν φτιάχνουμε σιρόπι ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να έρθει το σιρόπι σε σημείο βρασμού. Μόλις αρχίσει να βράζει δεν ανακατεύουμε ξανά γιατί θα κρυσταλλιάσει.
Πηγή: syntagesmekefi.gr – Συνταγή: Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Υλικά συνταγής:
500 γραμμ. φρέσκιες φράουλες
170 γραμμ. ζάχαρη
170 γραμμ. νερό
1/4 κ.γλ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Tips:
Όταν φτιάχνουμε σιρόπι ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να έρθει το σιρόπι σε σημείο βρασμού. Μόλις αρχίσει να βράζει δεν ανακατεύουμε ξανά γιατί θα κρυσταλλιάσει.
Πηγή: syntagesmekefi.gr – Συνταγή: Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Υλικά συνταγής:
500 γραμμ. φρέσκιες φράουλες
170 γραμμ. ζάχαρη
170 γραμμ. νερό
1/4 κ.γλ. χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
Tips:
Όταν φτιάχνουμε σιρόπι ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να έρθει το σιρόπι σε σημείο βρασμού. Μόλις αρχίσει να βράζει δεν ανακατεύουμε ξανά γιατί θα κρυσταλλιάσει.
Πηγή: syntagesmekefi.gr – Συνταγή: Αργυρώ Μπαρμπαρίγου