Τι χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη:
2 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο αλάτι
1 κουταλάκι baking powder
1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1/2 ποτήρι χλιαρό νερό
Για τη γέμιση:
6 ποτήρια γλυκιά κολοκύθα (κομμένη σε μικρά κυβάκια)
1/2 ποτήρι πλιγούρι
1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
1/4 ποτηριού ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά αλάτι
1/2 κουταλιά πιπέρι μαύρο
1/2 κουταλιά κανέλα
2 κουταλιές ζάχαρη
1/2 ποτήρι σταφίδες
Πώς το κάνουμε:
Βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε μία λεκάνη, τα ανακατεύουμε και τα σκεπάζουμε με μία πετσέτα. Τα αφήνουμε έτσι μέχρι την επόμενη μέρα.
Ετοιμάζουμε τη ζύμη και ανοίγουμε 2 φύλλα, το ένα να είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Στρώνουμε το μεγαλύτερο σε πυρέξ, ρίχνουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο.
Τρυπούμε με πιρούνι σε διάφορα σημεία και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 40-45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.