Υλικά
Μπισκότο:
2 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. ζάχαρη
250 ml. Ζεστό νερό
100 ml. λάδι
300 γρ αλεύρι
0,5 κουτ αλάτι
2 κουτ Μπέικιν πάουντερ
0,5 κουταλάκι του γλυκού σόδα
Γλάσσο:
4 κουταλιές της σούπας κακάο
200 ml νερό
100 γρ ζάχαρη
40 γρ λάδι
75 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υγρά υλικά ρίχνουμε μέσα τα στερεά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε την έτοιμη ζύμη σε φόρμα, η δική μου (33×24) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C. Στο χρόνο αυτό φτιάχνω το γλάσσο
Γλάσσο:
Ανακατεύω Κακάο, νερό, ζάχαρη, λάδι – αφήνουμε να πάρει μια βράση, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα. Βάζω στην άκρη να κρυώσει
Κόβουμε το μπισκότο σε κομμάτια, βουτάμε στο γλάσο και πασπαλίζουμε με τρίμματα καρύδας
Πηγή: xrysoskoufaki.gr