Τρίτη, 10 Ιουνίου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Αποφασισμένος να σκοτώσει ο δράστης – Πώς έγινε το μακελειό στη ναυτιλιακή

Η Μαρία Καρνέση δέχθηκε τα πυρά στο κεφάλι και στο στήθος, ο γαμπρός της Αντώνης Βλασσάκης στο κεφάλι και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης στον ώμο - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. και της οικογένειας

12/02/2024
in ΕΛΛΑΔΑ
0
Γλυφάδα: Αποφασισμένος να σκοτώσει ο δράστης – Πώς έγινε το μακελειό στη ναυτιλιακή
0
SHARES
Share on Facebook

Αποφασισμένος να σκοτώσει και να σκοτωθεί ήταν ο 70χρονος Αιγύπτιος ο οποίος εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα και, κραδαίνοντας μία καραμπίνα, άρχισε να παίρνει ζωές.

Από τα πυρά του έπεσαν νεκροί η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, και ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης.

karnesi in 2
Η Μαρία Καρνέση, αδελφή της γυναίκας του Αντώνη Βλασάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης λίγο πριν ανοίξει πυρ φέρεται να είπε απευθυνόμενος προς τα στελέχη της εταιρείας πως «ήρθα να ξεκαθαρίσουμε λογαριασμούς». Όπως προκύπτει από τις αναφορές της ΕΛ.ΑΣ. και τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 70χρονος ήταν υπάλληλος της εν λόγω εταιρείας για 36 χρόνια και πρόσφατα είχε απολυθεί. Κάτι που όπως φάνηκε δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί και αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του.

vlassakis
Ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντώνης Βλασσάκης

Έφθασε στην επιχείρηση λίγο μετά τις 10.00 το πρωί με ένα ασημί Νιssan X-trail και, σύμφωνα με αναφορές, είπε στον φύλακα, σε ήρεμο τόνο, πως ήρθε προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες. Στάθμευσε το όχημα στο υπόγειο και, μέσω του κλιμακοστασίου, ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου βρέθηκε ενώπιον των θυμάτων του. Σήκωσε την καραμπίνα και, δίχως δισταγμό, τους πήρε τη ζωή. Στη συνέχεια επέστρεψε στο υπόγειο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

 

koykoylaris

 

Ο πρώην καπετάνιος και υπάλληλος στο λογιστήριο της εταιρείας Ηλίας Κουκουλάρης

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μαρία Καρνέση δέχθηκε τα πυρά στο κεφάλι και στο στήθος, ο γαμπρός της στο κεφάλι και ο καπετάνιος στον ώμο.

Δύο υπάλληλοι της εταιρείας διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθόσον ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

 

Σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:11, ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, από υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων, για περιστατικό με πυροβολισμούς.

 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Άμεσης Δράσης, της Ο.Π.Κ.Ε., της Τροχαίας καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στο σημείο προσήλθε ομάδα της Ε.Κ.Α.Μ. και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την εταιρεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντός του κτηρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας απεγκλωβίστηκαν δύο εργαζόμενες της εταιρείας.

 

Όπως διαπιστώθηκε, 70χρονος άνδρας, πρώην εργαζόμενος, εισήλθε στο κτήριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

 

Ακολούθως, ο 70χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

«Μπήκε στα γραφεία και επιτέθηκε στα αφεντικά» – Μαρτυρίες υπαλλήλων που κατάφεραν να βγουν από την εταιρεία

 

 

Η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό του δράστη ξεκίνησε στις 11.15. Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr βλέπουμε τους άνδρες των ΕΚΑΜ δευτερόλεπτα πριν μπουν στο κτήριο, καθώς οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον δράστη να έχει ταμπουρωθεί στον δεύτερο όροφο των γραφείων της εταιρείας.

 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ οι πρώτοι αστυνομικοί, της Άμεσης Δράσης, έφτασαν στην οδό Αρτεμισίου δύο λεπτά μετά την κλήση για επεισόδιο με πυροβλισμούς. Αμέσως μετά, είπε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, έφτασε διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και άνδρες των ΕΚΑΜ που απεγκλώβισαν υπαλλήλους πριν τελικά να βρεθεί νεκρός ο δράστης με τραύμα στο κεφάλι.

Μαρίνος Αλειφέρης
Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, protothema.gr

Η ανακοίνωση της οικογένειας Καρνέση για το αιματοκύλισμα στη ναυτιλιακή

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια Καρνέση για τα όσα, πρωτοφανή εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη. Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση».

Πηγή: newsbomb.gr

Previous Post

Διακρίσεις μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πετροκεφαλίου στο 17ο Διαγωνισμό Μαθηματικών

Next Post

Μεσαρά: Η κ. Μαρία Μαυρουδή στο Δημοτικό Σχολείο Βαγιωνιάς

Next Post
Μεσαρά: Η κ. Μαρία Μαυρουδή στο Δημοτικό Σχολείο Βαγιωνιάς

Μεσαρά: Η κ. Μαρία Μαυρουδή στο Δημοτικό Σχολείο Βαγιωνιάς

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ