Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Γιουβέτσι  λαχανικών

12/10/2021
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Βραστό κρέας με μακαρόνια και ανθότυρο
0
SHARES
Share on Facebook

Υλικά

Κριθαράκι μέτριο  (500γρ.)
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια χοντροκομμένα

3 ξερά κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέτες
3 μέτρια καρότα κομμένα σε λοξές φέτες

1 μεσαίο σε μέγεθος μπρόκολο κομμένο  σε μπουκέτα

1/3 κιλό λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες

3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη και πράσινη)

200γρ.)Σάλτσα τομάτας
Ελαιόλαδο
(1 λίτρο)Ζωμό λαχανικών

Φρέσκια ρίγανη

Εκτέλεση

Σοτάρετε με ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα η οποία μπορεί  να μπει και στον φούρνο  τα  κρεμμυδάκια για δυο  λεπτά  και προσθέτετε και τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός την φρέσκια ρίγανη.

Συνεχίζουμε να τα σοτάρουμε να μαραθούν καλά,  προσθέτουμε την σάλτα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ένα λεπτό.

Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και εάν δεν έχουμε  ζωμό λαχανικών τότε νερό και προσθέτουμε κύβο λαχανικών.

Επίσης λίγο πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά ανάλογα με κάθε προτίμηση.

Εμένα μου αρέσουν να είναι στο τελείωμα του λίγο άβραστα.

Προσθέτουμε το κριθαράκι και την φρέσκια ρίγανη και τα φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Στο διάστημα του φουρνίσματος  το ανακατεύουμε ελαφρός δύο φορές για να ελέγξουμε εάν το νερό είναι αρκετό

Πριν τα βγάλουμε από τον φούρνο να είναι σε αραιή μορφή διαφορετικά να προσθέσουμε λίγο ζεστό νερό.

Σερβίρετε πάντα ζεστό καλή όρεξη.

Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα λαχανικά αφού είναι του γούστου μας

Πηγή: gr-kitchen.blogspot.com

 

Previous Post

Τρίγωνα Πανοράματος

Next Post

Κανταϊφάκια

Next Post
Βραστό κρέας με μακαρόνια και ανθότυρο

Κανταϊφάκια

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ